Vi leverer i hele verden.

Alle ordrer der bliver placeret inden kl. 11.00 på en hverdag, bliver typisk sendt samme dag. Ordrer bliver ikke sendt i weekender og helligdage. I travle salgsperioder kan der opstå længere leveringstid – vi gør vores bedste for at afsende din ordrer indenfor 1-4 hverdage fra dagen din ordre bliver placeret. Når din ordre er afsendt, vil du modtage en bekræftelse via e-mail. Samme dag modtager du et tracking nummer fra den valgte transportør. 
STELLA NOVA kan ikke holdes ansvarlig for mulige forsinkelser grundet transportøren.

Handler du udenfor EU er alle skatter, moms og afgifter inkluderet i fragten.

Det er ikke muligt for os at annullere eller rette i en ordre.

Levering i Danmark
GLS fra 29 DKK
Standard leveringstid 1-3 hverdage
Gratis fragt på ordre over 1200 DKK

Levering i EU
GLS fra 115 DKK
Standard leveringstid 3-7 hverdage
Gratis fragt på ordre over 1200 DKK

Levering udenfor EU
GLS, FedEx eller UPS fra 260 DKK
Standard leveringstid 6-10 hverdage

Se alle leveringsmuligheder og priser ved betaling.   


Hvis du nægter at modtaget din pakke eller undlader at hente den hos GLS inden den bliver sendt retur, vil du blive opkrævet 99 DKK, som dækker fragt og håndteringsgebyr.

Vi tager gerne imod returvarer – både nye varer og nedsatte varer – og tilbyder dig 30 dages returret fra den dag du modtager din pakke.

Beløbet for den returnerede vare vil blive tilbageført på det betalingsmiddel der blev brugt ved købet. Det tager typisk 1-5 hverdage, før pengene står på kontoen.

Returnerede varer der viser tegn på brug og/eller slid vil blive vurderet til en værdi på 0 DKK og kasseres ved kvalitetskontrollen uden kompensation.
Alle varer skal returneres i ubrugt stand med alle prismærker og i original emballage.

Desværre er det ikke muligt for os at ombytte en vare der er købt online.

Lige nu tilbyder vi kun gratis retur i Danmark hvis du vælger levering til GLS Privat Levering eller GLS Pick Up Point. Bemærk venligst, at der ikke medfølger returlabel ved levering til erhvervsadresse.  

Hvis du ønsker at ombytte eller returnere din ordre, skal du gøre følgende:

 1. Udfyld venligst den vedlagte returformular og læg den ved forsendelsen. Hvis du ikke kan finde returformularen, kan den downloades her.
  Når du returnerer en vare, kan du nemt genbruge samme emballage som du modtog pakken i.

 2. Alle varer skal returneres i ubrugt stand med alle prismærker og i original emballage.

 3. Benyt det vedlagte returlabel eller send til følgende adresse:

  DSV Prime Cargo / STELLA NOVA
  Profilvej 4
  Terminal 1
  6000 Kolding
  Danmark

 4. Bemærk venligst, at returforsendelsen skal sendes direkte til ovenstående adresse, da vi ikke har mulighed for at afhente pakken i en pakkeboks. Returforsendelser til pakkeboks er for eget ansvar og vil automatisk blive returneret i henhold til transportørens regler.

  Vi anbefaler ikke at sende med DAO, da denne speditør er forbeholdt at sende til privatpersoner. De kan derfor ikke bevise at have afleveret pakken med underskrift på modtagelse og vi kan derfor ikke hæfte hvis pakken bliver væk.
  Hvis du returnere en pakke uden for EU, så husk at tilføj vores CVR-nummer 26987288. 

 5. Når vi har modtaget og accepteret den returnerede vare, vil du modtage en refundering indenfor 10 hverdage (medmindre varen ikke falder ind under punkt 2). Refunderingen vil blive tilbagebetalt til betalingsmidlet brugt ved købet. Bemærk venligst at leveringsomkostninger ikke vil blive refunderet. 

Du kan frit vælge at sende din retur med et andet firma efter eget valg, så længe de leverer direkte til ovenstående adresse. Vær dog opmærksom på, at dette er for egen regning. 

Ansvaret for varen er dit indtil varen er blevet leveret til leveringsadressen ovenfor.

For din egen sikkerheds skyld anbefaler vi, at du gemmer postkvitteringen med tracking nummeret indtil du har modtaget refunderingen.