Forsendelse og levering

  Alle ordrer der bliver placeret inden kl. 11.00 på en hverdag, bliver normalt sendt samme dag. Ordrer bliver ikke sendt i weekender og helligdage. I travle salgsperioder kan der opstå længere leveringstid – vi gør vores bedste for at afsende din ordrer indenfor 1-4 hverdage fra dagen din ordre bliver placeret. Når din ordre er afsendt, vil du modtage en bekræftelse via e-mail. Samme dag modtager du et trackingnummer fra den valgte transportør.
  STELLA NOVA kan ikke holdes ansvarlig for mulige forsinkelser grundet transportøren.

  - Forsendelse og Levering i Danmark

  Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 1200 DKK med standardlevering.

  På ordrer under 1200 DKK vil der blive tillagt et fragtgebyr fra 29 DKK.

  Vi tilbyder gratis returnering på alle ordrer i Danmark. Bemærk at der ikke medfølger returlabel ved levering til erhvervsadresser. 

  Standard leveringstid: 1-3 hverdage

  Se alle leveringsmuligheder og priser ved betaling.   

  Retur og ombytning 

   Vi tager gerne imod returvarer – både nye varer og nedsatte varer – og tilbyder dig 30 dages returret fra den dag du modtager din pakke.

   Beløbet for den returnerede vare vil blive tilbageført på det betalingsmiddel der blev brugt ved købet.

   Returnerede varer der viser tegn på brug og/eller slid vil blive vurderet til en værdi på 0 DKK og kasseres ved kvalitetskontrollen uden kompensation. Alle varer skal returneres som modtaget og med hangtags. 

   Desværre er det ikke muligt at bytte til en anden vare online. Hvis du vil bestille en anden vare, skal du returnere din købte vare og bestille en ny.

   Hvis du ønsker at returnere eller ombytte en vare, skal du gøre følgende:

   Sådan returnerer du en vare

   1. Udfyld venligst den vedlagte returformular og læg den ved forsendelsen. Hvis du ikke kan finde returformularen, kan den downloades her. Når du returnerer en vare, kan du nemt genbruge samme emballage som du modtog pakken i.

   1. Alle varer skal returneres i ubrugt stand med alle prismærker og i original emballage.

   1. Venligst send alle returvarer til følgende adresse:

   DSV Prime Cargo / STELLA NOVA
   Profilvej 4
   Terminal 1
   6000 Kolding
   Danmark

   1. Bemærk venligst, at returforsendelsen skal sendes direkte til ovenstående adresse, da vi ikke har mulighed for at afhente pakken i en pakkeboks. Returforsendelser til pakkeboks er for eget ansvar og vil automatisk blive returneret i henhold til transportørens regler. 

   1. Når vi har modtaget og accepteret den returnerede vare, vil du modtage en refundering indenfor 10 hverdage (med mindre varen falder ind under punkt 2, andet afsnit). Refunderingen vil blive tilbagebetalt til betalingsmidlet brugt ved købet.

   1. Ansvaret for varen er dit indtil varen er blevet leveret til leveringsadressen ovenfor.

   Benyt det vedlagte returlabel. 

   Du kan også vælge at sende den med et andet firma efter eget valg, så længe de leverer direkte til ovenstående adresse. Vær dog opmærksom på, at dette er for egen regning.
   Vi anbefaler ikke at sende med DAO, da denne speditør er forbeholdt at sende til privatpersoner. De kan derfor ikke bevise, at have afleveret pakken med underskrift på modtagelse og vi kan derfor ikke hæfte hvis pakken bliver væk. Husk at sende pakken med tracking, så den kan spores hvis den skulle blive væk.

   For din egen sikkerheds skyld anbefaler vi, at du gemmer postkvitteringen med trackingnummer indtil du har modtaget refunderingen.