Håndlavet strik i Peru

I en forstad til Lima, Peru, har en ildsjæl startet et arbejdsfællesskab for kvinder, som STELLA NOVA har et løbende samarbejde med. Kvinderne som normalt har svært ved at finde et job på grund af forskellige livsbetingelser, får mulighed for at skabe et liv for sig selv og deres familier. 

Vores håndstrikkede styles er lavet ved hjælp af traditionelle metoder for at opnå overlegen kvalitet. Alt garnet kommer fra de lokale alpaka. Alpakaer er medlemmer af kamelfamilien, tæmmet af befolkningen i de peruvianske Andesbjerge for 6.000 år siden til mad, brændstof og fibre.

STELLA NOVA er stolt og taknemmelig over at være en del af dette samarbejde. 
Når du køber en håndstrikket STELLA NOVA style fra Peru, bidrager du til en ansvarlig og bæredygtig værdikæde og livsstil. Samtidig kan du nyde en blød og luksuriøs alpaca-strik af højeste kvalitet. 
Målet er at anerkende og værdsætte individuelle arbejdskompetencer og bidrage til den enkeltes styrke og selvværd. Vi ønsker at skabe jobmuligheder og forbedre levestandarden og samtidig sikre, at vores produkter når den forventede kvalitet.