STELLA NOVA blev grundlagt i 2002 af designeren og kreativ direktør Trine Skoller.

"Fokuspunktet er skabelsen af den perfekte must-have garderobe, hvor hvert element består af små skatte, der hver især fortæller deres egen historie. Vi arbejder med kontraster, da vi mener, at det kun er, hvor modsætninger mødes, at det er muligt at skabe en ny historie.
I en verden, der har nok, er det vores mål at skabe unikke stilarter, som kvinder vil ønske sig i deres garderobe nu og for altid." - Trine Skoller

I dag er STELLA NOVA et førende dansk modebrand, der har skabt fire årlige garderober.

STELLA NOVA's succes kan tilskrives dets innovative ånd og oprigtigt engagerede team.

Må du nyde STELLAs garderobe lige så meget, som vi gør...

Hos STELLA NOVA har vi et overordnet fokus på trivslen for de mennesker, der arbejder sammen med os. Vores mål er at minimere regler. Vi stræber efter at fremme en virksomhedskultur kendetegnet ved en flad organisationsstruktur, vejledt af de grundlæggende principper om "frihed under ansvar" og "sund fornuft".
Vi lægger vægt på at fremme synergi mellem individet og teamet, da vi mener, dette er afgørende for vores succes. Hver medarbejder er en uundværlig del af det større puslespil.

Som ledelse ser vi det som vores opgave at facilitere både den enkelte medarbejder og teamet, så alle har de nødvendige oplysninger til at træffe relevante beslutninger inden for deres ansvarsområde. Vi prioriterer et sikkert arbejdsmiljø, hvor hver medarbejder føler sig tryg ved at stille spørgsmål, når der opstår tvivl eller bekymringer, i stedet for at bruge unødvendig tid på at spekulere.

Vores mål er, at alle medarbejdere er glade og motiverede i deres daglige arbejde. En central del af vores hverdag som team er, at vi behandler hinanden ordentligt, og at vi accepterer og respekterer, at vi alle er forskellige.